U bepaalt zelf waar en hoe u bereikbaar bent: on- en off-site mobility

Mobiele binnenlijnen waar u wilt dankzij DECT-technologie


Dankzij de DECT-oplossing kan u ervoor zorgen dat u in heel uw instelling bereikbaar bent op de draagbare DECT-telefoons en dit met een ongelimiteerd bereik en alle functionaliteiten van uw telefooncentrale op uw draagbaar toestel.

Naast de traditionele DECT handsets bieden wij ook WLAN handsets die samen met uw WLAN infrastructuur een perfect team vormen. Ook bieden wij de mogelijkheid aan om met IP-DECT antennes te werken, een DECT-systeem over IP!

Uw technologie verenigd: Netrix message server


Om helemaal zeker te zijn dat uw alarmboodschappen gegarandeerd, snel en duidelijk bij iedereen terechtkomen, is de Netrix message server de meest performante oplossing. Hiermee kunt u vanuit eender welke alarmtoepassing of omgeving snel tekstberichten naar de gewenste ontvanger sturen. Dit kan gaan van alarmoproepen naar GSM's, biepers, Dect-toestellen, e-mails, walkietalkies, PDA-systemen, algemene telefoonoproepen, enzovoort.De netrix is ontworpen om in de meest extreme omstandigheden een maximaal volume van alarmoproepen te verwerken. Zo kan ook uw organisatie het hoogste veiligheids- en comfortniveau garanderen binnen de gebouwen.

FACEBOOK

NIEUWSBRIEF

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

 


 
Inschrijven

HEEFT U VRAGEN?

Contacteer onsContacteer ons.

anaXis NV