BOSCH nursecall voor mobiele residenten

Bespaar op uw bekabeling

Bovenop de bedrade oproepknoppen integreert icall ook een uitgebreid gamma aan draadloze toepassingen. Deze draadloze oproepknoppen bieden steeds dezelfde garanties als de iCall IP of local bus units.

Elke combinatie is mogelijk, van multifunctionele oproep/ontvanger-sets tot geïntegreerde ontvangers die een volledige dekking van uw gebouw garanderen. Op kamerniveau is het mogelijk draadloze kamerunits uit te rusten met oproep/afstel-mogelijkheden of met draadloze trekschakelaars in de sanitaire ruimtes. Het is tevens mogelijk om, naast de draadloze oplossingen, bedrade oproepknoppen te voorzien in een en dezelfde kamer.

Betrouwbaar onder alle omstandigheden

BOSCH polsbandDe draadloze oproepmedaillons of –armbanden zijn volledig waterproof en kunnen uitgerust worden met locatiedetectie en afstelmogelijkheid. Stand alone localisatiebakens zijn daartoe in de mogelijkheid de locatie van een oproep te detecteren en kenbaar te maken aan het verplegend personeel.

Dwaaldetectiezenders, aangesloten op locatiebakens met een lus of antenne, kunnen op dezelfde ontvangers geïnstalleerd worden. Deuren kunnen automatisch gesloten worden als de residenten niet vergezeld zijn door verplegend personeel.


Interesse? Vraag meer info.

FACEBOOK

NIEUWSBRIEF

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

 


 
Inschrijven

HEEFT U VRAGEN?

Contacteer onsContacteer ons.

anaXis NV