Hoe mobiel is uw verzorgend personeel?

Elke melding, altijd en overal.

Verzorgers zijn per definitie mobiel, dit stelt specifieke eisen aan het oproepsysteem.
Eén totaal berichtensysteem beheert alle oproepen: of de oproep nu moet gemeld worden via een alfanumerieke bieper, een betrouwbare Dect-handset of een ander soort ontvanger, de oproep komt steeds onmiddellijk bij de ontvanger, ook wanneer hij of zij in gesprek is.
Bij afwezigheid wordt de oproep automatisch naar één of meerdere collega’s omgeleid, waardoor de uitwisseling van ontvangers of handsets tussen medewerkers niet meer nodig is. Bovendien kan het verplegend personeel dankzij het Dect- en/of wifi-netwerk onderling met elkaar communiceren.

In het kader van een goed gedefinieerd prioriteitenschema zal de verpleging de gewenste interventiegraad snel kunnen beoordelen alsook de aard en dringendheid van de oproep kunnen inschatten. Voor een nood- of assistentieoproep geldt een andere reactietijd dan voor een gewone kameroproep.

Alarmboodschappen binnen milliseconden dankzij Dect en Wifi

Wanneer er snel meldingen dienen te gebeuren naar grote groepen van personen, of over grote oppervlaktes, is het personenzoeksysteem de meest aangewezen oplossing.
Razendsnel personen zoeken, hen ogenblikkelijk alarmen melden, of in groep andere dringende boodschappen doorgeven, dit alles gebeurt in milliseconden. In levensbedreigende en andere zeer dringende situaties is het uiteraard van prioritair belang dat de alarmoproep overal klaar en duidelijk aankomt, en onmiddellijk actie teweegbrengt. Met een personenzoeksysteem kan dit naar één of meerdere ontvangers, waarbij de essentiële info naast de spraakgestuurde boodschap, ook wordt weergegeven op de display van de ontvanger.
Op die manier kan de ontvanger direct de ernst van de alarmoproep inschatten en zeer snel en efficiënt reageren. 

Vraag meer info.

FACEBOOK

NIEUWSBRIEF

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

 


 
Inschrijven

HEEFT U VRAGEN?

Contacteer onsContacteer ons.

anaXis NV