UNIVERGE SV9100: Smarter combined communications

Modulair systeem

Toekomstgerichte communicatie

"SV9100 groeit mee met uw onderneming"

Als u wilt investeren in een communicatieplatform, moet u er ook voor zorgen dat de gebruikte technologie op de toekomst is voorbereid. Hier ligt het grote voordeel van de SV9100 van NEC. 
De UNIVERGE SV9100 brengt uw team samen door alle communicatievormen van uw personeel in één enkel systeem te bundelen, ongeacht of werknemers aan hun bureau zitten, onderweg zijn, in het magazijn of op een nevenlocatie werken. De SV9100 staat voor een krachtige server met veel functies voor zowel VoIP als traditionele spraakcommunicatie en dit tot 500 gebruikers op één enkel systeem. 
 
Het resultaat? 

  • U beperkt uw communicatiekosten
  • U verhoogt de productiviteit van uw personeel
  • U verbetert uw dienstverlening en verhoogt uw klanttevredenheid

Kortom de UNIVERGE SV9100 van NEC is een rendabele basisinvestering, kan makkelijk worden uitgebreid, groeit mee met uw bedrijf en u betaalt alleen voor wat u nodig hebt.

Interesse? Vraag vandaag nog meer informatie of een vrijblijvende scan van uw telecom aan onze vertegenwoordigers. Neem ook zeker een kijkje bij de IP DECT-oplossingen van NEC.

Business ondersteunende applicaties

Mobile extension

"Uw smartphone werkt zoals een deskphone"

Met SV9100 Mobile Extension heeft u op kantoor en onderweg dezelfde communicatiemogelijkheden. Uw mobiele toestel werkt net zoals uw vaste toestel en biedt toegang tot vele systeemfuncties zoals terugbellen, doorschakelen, intern doorverbinden en oproepidentificatie terwijl u onderweg bent.

U bent beter bereikbaar en kunt uw klanten altijd de beste service bieden. Bespaar op voicemails, terugbellen is niet meer nodig, uw klanten krijgen direct de juiste persoon te spreken. Vanaf nu hebt u maar één nummer dat u overal mee naartoe neemt en waarop uw klanten en collega’s u overal kunnen bereiken.

MyCalls

"Meet, controleer en beheer"

Wilt u er zeker van zijn dat uw bedrijf geen enkele oproep meer mist? Dan hebt u MyCalls nodig. Voor oproepbeheer, call center management, gespreksopname en analyse van het oproepverkeer. Allemaal in real time. Hiermee kunt u snel inspelen op veranderende omstandigheden.

UC Desktop Suite

"Samenwerken vanuit verschillende plaatsen"

Werk kan vaak plaatsonafhankelijk plaatsvinden. De veelzdige UC Desktop Suite brengt werknemers op afstand samen voor maximale productiviteit. Of we nu onderweg zijn, thuis werken of in een hotel, projecten moeten niet langer wachten tot we allemaal terug op kantoor zijn. 

Dankzij videocommunicatie, gedeelde toepassingen, pop-up menu's, CRM integratie en de PC Attendant, een geavanceerde softphone, werkt uw onderneming efficiënter en flexibeler.

Interesse? Vraag vandaag nog meer informatie of een vrijblijvende scan van uw telecom aan onze vertegenwoordigers.

FACEBOOK

NIEUWSBRIEF

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

 


 
Inschrijven

HEEFT U VRAGEN?

Contacteer onsContacteer ons.

anaXis NV