Alcatel-Lucent Open Touch for SMB

Optimaliseer uw manier van werken

Simplified communications for businesses on the move

"Connect the right people at the right time"

Klanttevredenheid gaat niet alleen over de kwaliteit en de waarde van uw producten en diensten. Het gaat ook over hoe snel klanten, partners en leveranciers u kunnen bereiken, hoe ze begroet worden en hoe lang het duurt vooraleer zij hun vragen beantwoord zien. Dankzij een efficiënt voicemail- en begroetingssysteem worden inkomende oproepen steeds professioneel behandeld.

Met de Alcatel-Lucent Open Touch for SMB telefoon server kiest u voor een flexibel, uitbreidbaar en mobiel systeem met eersteklas traditionele en IP-telefonie, veilig e-mail- en internetverkeer en gemeenschappelijke toegang toegan tot agenda's, adresgegevens, mappen en bestanden.

Alcatel-Lucent ontwikkelt de technologie zodat u zich kunt richten op de ontwikkeling van uw onderneming.

Interesse? Vraag vandaag nog meer informatie of een vrijblijvende scan van uw telecom aan onze vertegenwoordigers. Neem ook een kijkje bij onze mobiele DECT-oplossingen van Alcatel-Lucent.

Business ondersteunende applicaties

MyIC Social Networks

"Altijd up-to-date"

Met de MyIC social networks toepassing van Alcatel-Lucent integreert u naadloos uw Outlook agendabeheer en andere social networktoepassingen met uw telefoonserver. Dit biedt u en uw medewerkers op de baan de flexibiliteit die u nodig heeft om uw planning optimaal op elkaar af te stemmen.

MyIC Mobile for SMB

"Eén nummer is alles wat u nodig heeft"

Dankzij MyIC Mobile for SMB bent u steeds bereikbaar op één en hetzelfde vaste nummer, of u zich nu op kantoor, op locatie of in het buitenland bevindt. U bundelt op deze manier al u communicatievormen zoals uw bureeltoestel, smartphone, tablet en laptop tot één geheel én u kunt overal gebruik maken van de functionaliteiten van uw telefooncentrale.

Naast het gebruiksgemak van 1 telefoonnummer voor al uw collega‘s en klanten, biedt dit nog een extra voordeel voor gebruikers die regelmatig in het buitenland zitten. De roaming out kosten worden door deze applicatie omgevormd naar roaming in, hierdoor zal dit voor uw bedrijf een enorme kostenbesparing zijn.

PIMphony

"Haal het maximum uit uw team"

PIMphony van Alcatel-Lucent is een high-level, volledig uitgeruste softphone-oplossing speciaal op maat van kleine en middelgrote ondernemingen. Dankzij zijn vier verschillende uitvoeringen, de PIMphony Basic, Pro, Team en Attendant kunt u specifiek die toepassingen selecteren die voor uw onderneming belangrijk zijn.

Interesse? Vraag vandaag nog meer informatie of een vrijblijvende scan van uw telecom aan onze vertegenwoordigers.

FACEBOOK

NIEUWSBRIEF

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

 


 
Inschrijven

HEEFT U VRAGEN?

Contacteer onsContacteer ons.

anaXis NV