• Alcatel-Lucent lanceert Rainbow.

  De gratis applicatie waarmee u eenvoudig kan chatten, bellen, videoconfering & filesharing met uw professioneel netwerk.

  lees meer
 • WZC Oosterzonne klaar voor de toekomst!

  Essec-BNS plaatst nieuw communicatiesysteem in nieuwbouw en renovatiegedeelte

  lees meer
 • Namur Expo, stand 2216

  Soins & Santé

  Soins & Santé, vakbeurs voor de zorg in Wallonië, vindt plaats op 9 en 10 maart 2017 in Namur Expo. Krijg een live demonstratie van uw toekomstige zorgkamer op stand 2216 van Essec-BNS

  lees meer
 • Smart Breakfast sessie 5 - MDM

  Mobile Device Management - Ontdek hoe dit ook voor uw organisatie voordelig kan zijn!

  lees meer

Welkom bij Essec-BNS, uw one-stop-shop voor elke vorm van communicatie!


Een goede communicatie is van levensbelang in elke organisatie.

Essec-BNS helpt bedrijven en overheidsinstanties bij advies en installatie van hun ICT data infrastructuur en bedrijfstelecommunicatie met focus op maximaal rendement en kostenefficiëntie. Daarnaast zijn wij sterk in het aanbieden van een totaaloplossing voor verpleegoproepsystemen in nieuwbouw en renovatieprojecten. Ook voor uw personeel kunnen wij u een brede waaier aan smartphones, tablets en navigatie aanbieden.

Essec-BNS is ontstaan uit een samenvloeiing van Essec Telecom Systems en Business Network Systems. Op dit moment zijn we volop bezig met de ontwikkeling van een nieuwe website om ons uitgebreid productportfolio zo duidelijk mogelijk aan u voor te stellen. U bevindt zich op dit moment op de website van Essec Telecom Systems. Meer info over oplossingen over uw bedrijfstelecom en uw verpleegoproepsysteem kan u op deze website terug vinden.

Bent u op zoek naar technische support van uw bestaande ICT data infrastructuur of advies voor nieuwe oplossingen? Dan verwijzen wij u, in afwachting van onze nieuwe website, graag door naar www.mybns.com of bel ons op 011 858 858.


Onze partners

Alcatel-Lucent

Logo IWT

 

 

FACEBOOK

NIEUWSBRIEF

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

 


 
Inschrijven

HEEFT U VRAGEN?

Contacteer onsContacteer ons.

anaXis NV