• De nieuwe generatie HP MSA 2040 storage arrays

  Deze zomer lanceerde HP een volledig nieuwe generatie Solid State Disc oftewel SSD’s.  Dit samen met de nieuwe (4e generatie) MSA 2040 SAN maakt dat we een zeer complete SAN-oplossing kunnen aanbieden met enterprise features, maar met een zeer budgetvriendelijk prijs!

  lees meer
 • Bezoekverslag Expo60+

  7, 8 en 9 oktober was het weer zo ver. Professionals uit alle segmenten van de zorgsector verzamelden in de Nekkerhal in Mechelen om er hun nieuwste producten voor te stellen en relaties te onderhouden.

  lees meer
 • Haal uw telecom uit de knoop!

  Vergeet die dure investeringen in een nieuwe telefooncentrale! Koop uw telefoontoestellen bij Essec-BNS en krijg uw telefooncentrale GRATIS!

  lees meer
 • NIEUW: NEC i766 IP-Dect handset

  Ontdek de allernieuwste IP-Dect handset van NEC. Robuuster, mooi en meer functionaliteiten dan zijn voorganger. Nog tot het einde van dit jaar voor een speciale lanceringsprijs!

  lees meer


Essec, specialist in telecom én verpleegoproepsystemen


Een goede communicatie is van levensbelang in elke organisatie.

Communicatie is een fundamentele bouwsteen van elke organisatie. U bent daarom steeds op zoek naar de meest efficiënte hulpmiddelen om zowel uw interne als uw externe communicatie te verbeteren. Omdat elk communicatieprobleem zijn eigen specifieke oplossing vraagt, biedt Essec op maat gemaakte toepassingen aan.

Als totaalspecialist in telecom heeft Essec de ideale oplossing in huis voor al uw telecomproblemen. Wij bieden maatwerk voor al uw telefonie, navigatie, radiocommunicatie, … Daar waar communicatie van levensbelang is en een oproep mensenlevens kan redden, biedt Essec een volledig gamma Full IP oproepmodules aan. Wij bouwen voor u een flexibel verpleegoproepsysteem op uw maat. 

Essec, want communicatie is ons vak.


Onze partners

Alcatel-Lucent

Logo IWT

 

 

FACEBOOK

NIEUWSBRIEF

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

 


 
Inschrijven

HEEFT U VRAGEN?

Contacteer onsContacteer ons.

anaXis NV