• Haal uw telecom uit de knoop!

  Vergeet die dure investeringen in een nieuwe telefooncentrale! Koop uw telefoontoestellen bij Essec-BNS en krijg uw telefooncentrale GRATIS!

  lees meer
 • NIEUW: NEC i766 IP-Dect handset

  Ontdek de allernieuwste IP-Dect handset van NEC. Robuuster, mooi en meer functionaliteiten dan zijn voorganger. Nog tot het einde van dit jaar voor een speciale lanceringsprijs!

  lees meer
 • 5 dingen die u nog niet wist over Windows 10

  De zomer bracht ons naast vele mooie dagen ook Windows 10, de release waarvan Microsoft zo veel verwacht dat ze versie 9 zijn overgeslagen. Ze zijn zelfs zo zeker van hun zaak dat ze Windows 10 gratis ter beschikking stellen van klanten die nu met Windows 7 of Windows 8.1 werken.

  lees meer
 • Nekkerhal - Mechelen
  Stand 1242

  Expo 60+, vakbeurs voor de zorg in Vlaanderen, vindt plaats op 7, 8 en 9 oktober in de Nekkerhal in Mechelen. Maak kennis met Essec Healthcare op stand 1242.

  lees meer


Essec, specialist in telecom én verpleegoproepsystemen


Een goede communicatie is van levensbelang in elke organisatie.

Communicatie is een fundamentele bouwsteen van elke organisatie. U bent daarom steeds op zoek naar de meest efficiënte hulpmiddelen om zowel uw interne als uw externe communicatie te verbeteren. Omdat elk communicatieprobleem zijn eigen specifieke oplossing vraagt, biedt Essec op maat gemaakte toepassingen aan.

Als totaalspecialist in telecom heeft Essec de ideale oplossing in huis voor al uw telecomproblemen. Wij bieden maatwerk voor al uw telefonie, navigatie, radiocommunicatie, … Daar waar communicatie van levensbelang is en een oproep mensenlevens kan redden, biedt Essec een volledig gamma Full IP oproepmodules aan. Wij bouwen voor u een flexibel verpleegoproepsysteem op uw maat. 

Essec, want communicatie is ons vak.


Onze partners

Alcatel-Lucent

Logo IWT

 

 

FACEBOOK

NIEUWSBRIEF

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

 


 
Inschrijven

HEEFT U VRAGEN?

Contacteer onsContacteer ons.

anaXis NV