Bent u voorbereid?

Afschakelplan winter 2014

Het afschakelplan zoals dat door minister van Binnenlandse Zaken Melchior Wathelet is voorgesteld, is gebaseerd op vijf elektrische zones die België verdelen. Hierdoor liggen 38% van de Vlaamse stroomcabines in risicogebied en 72% van de Waalse. Per keer zullen er 1 à 2 zones, goed voor een verbruik van 500MW worden uitgeschakeld. De eerste gemeenten die zullen worden afgeschakeld zijn degene verenigd in zone 6, vervolgens komen in volgorde de zones 5, 4,3, 2 en 1 aan bod.

Waarschijnlijk heeft u reeds stilgestaan bij de mogelijke gevolgen die een stroompanne op uw dagelijkse werking zal hebben, maar heeft u ook al concrete stappen naar een oplossing ondernomen?

Misschien is uw verpleegoproepsysteem of telefooncentrale reeds uitgerust met een minimum noodvoeding met een beperkte autonomie, voldoende om uw systeem veilig uit te schakelen bij een onverwachte stroompanne. Meestal kunt u vrij snel de spanning terug inschakelen en uw systeem zal na enkele minuten terug opstarten. Bij een landelijke, bewuste, stroompanne zal dit niet het geval zijn. Mogelijk zal uw instelling tot drie aaneensluitende uren zonder elektriciteit zitten en hier is uw huidige noodvoeding niet op voorzien. Telefoonverkeer, zowel intern als extern, zal niet meer mogelijk zijn en noodoproepen van bewoners zullen niet meer geregistreerd, noch gemeld worden.

Gratis installatie bij alle noodvoedingen en batterijpacks

Een eenvoudige oplossing bestaat erin om de reservetijd van uw noodvoeding gevoelig te verhogen door een extra batterijpack te voorzien. U beslist zelf hoeveel uren stand-by u denkt nodig te hebben en wij berekenen voor u het bijpassende batterijpack.

Omdat wij van mening zijn dat een verpleegoproepsysteem van levensbelang is, krijgt u nu gratis installatie bij alle noodvoedingen en batterijpacks besteld tussen 1 oktober en 30 november 2014. 
 
Vraag vandaag nog uw offerte!

FACEBOOK

NIEUWSBRIEF

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

 


 
Inschrijven

HEEFT U VRAGEN?

Contacteer onsContacteer ons.

anaXis NV