Essec zet de stap naar totaalintegrator

Toegangscontrole & Camerabewaking

Eén leverancier, één aanspreekpunt voor uw volledige project, dat is waar Essec voor wilt staan. U kent ons al van onze waaier aan producten voor zowel verpleegoproepsystemen als telefonie en daar voegen wij nu twee belangrijke productgamma’s aan toe: toegangscontrole en camerabewaking.
 
Ziekenhuizen, rusthuizen, service flats, … elke zorginstelling draagt de veiligheid van bewoners en werknemers hoog in het vaandel. Verpleegoproepoplossingen worden hierbij als vanzelfsprekend beschouwd, maar hoe zit het met de beveiliging van bewoners en personeel tegen externen? Hoe zorgt u de klok rond voor een veilig en gerust gevoel?
 
Met de security-oplossingen van Essec bepaalt u gemakkelijk en snel wie, waar en wanneer toegang heeft. U beveiligt parkings en afgelegen terreinen, bepaalt waar medewerkers en bezoekers toegang krijgen en visualiseert 24/24 uw belangrijkste locaties met beveiligingssystemen van Hikvision, UniGuard en Syntegro. Dankzij een perfecte integratie en gebruiksvriendelijke software kunt u met één klik op de knop deuren laten sluiten of alarmen in werking laten treden als een medewerker verdachte activiteiten opmerkt.
 
Om uw systeem op maat te laten ontwerpen, staat Essec u graag bij met raad en daad. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of voor integratie met uw huidige verpleegoproepsysteem. Kom zeker naar onze stand 7.9.12 op HealthCare 2014 voor een demo of maak een afspraak met een van onze vertegenwoordigers via sales@essec.be of op het nummer 011 450 480.

Lees meer over toegangscontrole.

FACEBOOK

NIEUWSBRIEF

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

 


 
Inschrijven

HEEFT U VRAGEN?

Contacteer onsContacteer ons.

anaXis NV