Nobi smart lamps
De Nobi design lamp gaat naadloos op in het interieur. –

Nobi – De slimste lamp ter wereld

Iedereen verdient het om waardig, gezond en gelukkig ouder te worden. Samen met zorgverleners wil Nobi het recht op kwalitatieve ouderenzorg garanderen. Niet altijd eenvoudig, gezien de wereldwijde vergrijzingscontext waarbij het geluk van steeds meer ouderen in handen ligt van steeds minder zorgverleners.

De slimme lamp Nobi die waakt over ouderen, wil een fundamenteel
verschil maken. Voor ouderen, hun familie en hun mantelzorgers. Maar ook voor zorgverleners. Zo ondersteunt Nobi zorgmedewekers bij repetitieve taken opdat hun kostbare tijd kan gaan naar taken die echt het verschil maken voor ouderen. Op die manier maakt Nobi van koude opnieuw warme zorghanden.


Nobi, de slimste lamp ter wereld
Nobi is een beschermengel die 24/7 waakt over ouderen. Artificiële intelligentie is de kern. Valt men, dan zorgt Nobi voor nauwkeurige en onmiddellijke alarmering. Heeft men hulp nodig, dan zorgt Nobi ervoor dat zorgverleners dat weten. De heldere spraak-luisterverbinding zorgt bovendien voor geruststellende, vaak levensreddende communicatie.

Nobi, een gids in het leven van mensen.
Zowel overdag als ’s nachts. Komt een bewoner uit zijn bed, dan doet Nobi automatisch het licht aan. Nobi herinnert ouderen aan hun dagactiviteiten en bezoeken, ze meet eenzaamheid en motiveert familie om op bezoek te gaan wat een grote impact heeft op gezondheid en geluk.

Nobi gaat over levenskwaliteit, over zekerheid. Over gemoedsrust.
Niet alleen voor mensen die nood hebben aan zorg, maar ook voor familie, voor zorgverleners. Elke zorgmedewerker wil immers goede zorg leveren – en daar ondersteunt Nobi. Zo gaat hun kostbare tijd naar taken die echt het verschil maken voor ouderen.

Nobi, een stijlvolle lamp. Privacy staat centraal
Niets in het design lijkt op zorgtechnologie, maar ze is er wel: discreet en ‘privacy proof’.

Nobi, een toekomstgerichte teamplayer
Nobi gelooft in constante evolutie door innovatie, maar ook door partnering. Zo is de lamp een centrale hub die graag samenwerkt met andere toepassingen en technologiën. Als team werken ze samen aan een gezond en gelukkig leven van ouderen; de gecentraliseerde data zorgen bovendien voor waardevolle inzichten en intelligenter sturen.

Nobi staat voor eenvoud.
Het enige wat Nobi nodig heeft is elektriciteit en wifi.
Zo eenvoudig kan zorg van de toekomst vandaag al zijn.

www.nobi.life