Op afstand samenwerken: hoe onze UCaaS-oplossing het gemakkelijk­er maakt

Met “Rainbow Office kunt u op afstand vergaderingen houden met collega’s, documenten delen, samenwerken aan projecten, en snel communiceren via chatfuncties

Vraag jouw GRATIS demo aan

used by 1,500,000 people worldwide

Rainbow office

Een all-in-one UCaaS-oplossing om jouw bedrijf te laten groeien met een compleet, eenvoudig te beheren platform voor zakelijke communicatie in de cloud.

Een compleet communicatie- en samenwerkings­platform

De behoefte aan op afstand samenwerken is de laatste jaren sterk toegenomen. Een Unified Communications as a Service (UCaaS) systeem kan een effectieve oplossing zijn voor op afstand samenwerken. UCaaS biedt een bundel van verschillende communicatiediensten, die allemaal op één centrale plek kunnen worden beheerd en gebruikt:

 • telefonie
 • videoconferenties
 • chat
 • e-mail
 • online documentbeheer

Een flexibele oplossing die zich aanpast
aan jouw workflow

De cloud als funcament voor jouw communicatie

De keuze aan solide en veelzijdige communicatie- en samenwerkingsplatformen is aan het groeien. Veel platformen zijn bovendien interoperabel. Zo kan je prima een telefoniecentrale uit de cloud combineren met een samenwerkingsplatform. Maar je kan nu ook voor één gecombineerd platform kiezen.

Rainbow is een alles-in-één UCaaS-oplossing die veilige communicatie biedt op elk apparaat. Deze integrale oplossing levert je organisatie en eindgebruikers extra inzicht, betrouwbaarheid en gemak.

Veilige communicatie­oplossing

Alle Rainbow producten worden ontwikkeld en getest in een sandboxomgeving voordat ze worden vrijgegeven en volgen strikt de GDPR en ISO27001-normen.

Rainbow is ook HDS-gecertificeerd, wat betekent dat zorgverleners de toepassing veilig kunnen gebruiken, aangezien alle gegevens worden opgeslagen op servers die gevoelige gegevens zoals gezondheidsinformatie van patiënten kunnen beschermen.

Flexibiliteit voor werknemers

Met een UCaaS-systeem kunnen werknemers vanaf elke locatie werken, wat kan leiden tot verbeterde werktevredenheid en productiviteit. Bovendien kunnen werknemers gemakkelijk samenwerken en communiceren met collega’s, ongeacht waar ze zich bevinden.

Én zonder zorgen, omdat het via de cloud wordt geleverd en is ontworpen om altijd beschikbaar te zijn, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over hardwareuitval of andere problemen.

Vraag jouw GRATIS demo aan

Cloud solution op maat van elke onderneming

Rainbow Office is flexibel en kan gemakkelijk worden geschaald op basis van de behoeften van jouw organisatie. Doordat de oplossingen modulair zijn, sluiten ze altijd aan op je bedrijfsprocessen en de behoeftes van je medewerkers, leveranciers of klanten. En dat biedt mogelijkheden voor stapsgewijze groei.

Het is ook betrouwbaar en kostenbesparend, omdat het via de cloud functioneert en je geen hardware of software hoeft aan te kopen of het systeem te onderhouden.

Laat je begeleiden door onze experten

Vaste werklocaties en werktijden hebben plaatsgemaakt voor een steeds wisselende aanwezigheid. De ene medewerker is op locatie bij een cliënt. Een andere geeft vanaf het hoofdkantoor instructies aan collega’s in het veld. Terwijl een derde telefoons beantwoordt van klanten of leveranciers vanuit de eigen keuken.

Voor al deze situaties maken wij de communicatie mogelijk. Maar hoe bewaar je dan de sociale cohesie tussen al die collega’s onderling? Hoe blijf je veilig en integer werken?

Demo aanvragen

Ben je er van overtuigd dat Rainbow office iets voor jouw bedrijf kan zijn?
Contacteer onze experts voor meer informatie of vraag meteen jouw demo aan

  Essec GROUP

  Schoebroekstraat 48,
  3583 Paal-Beringen

  Vraagje? Bel ons op het nummer

  +32 11 450 450

  Essec Group heeft de juiste oplossing voor jouw sector

  Manufacturing & Services

  Meer weten >

  Public Sector

  Meer weten >

  Education

  Meer weten >

  Hospitality

  Meer weten >