Connected
Solutions

Soms thuis. Soms op kantoor. Steeds verbonden.

Een combinatie van werken op kantoor, thuis en onderweg is voor veel bedrijven een dagelijkse realiteit geworden. Als bedrijf kan je je medewerkers ondersteunen in het hybride (of gedistribueerd) samenwerken. Zorg ervoor dat iedereen overal bereikbaar is, dat ze comfortabel online zijn en dat ze op afstand kunnen werken, zonder de afstand te voelen. Om de nodige verbindingen te leggen tussen al deze apparaten en netwerken op de meest efficiënte manier kunt u een beroep doen op de expertise van Essec.

De oplossing

Slim samenwerken, veilig communiceren en een gestroomlijnd beheer van alle apparaten.

Het traditioneel werkstation is zodanig geëvolueerd opdat het overal kan worden gebruikt en is verrijkt met nieuwe tools voor collaboratief werken en communicatie op afstand.

Zakelijke telefoons vergemakkelijken het beheer van gesprekken en hybride werken. Hun schermen zijn groter en de geluidskwaliteit profiteert van verbeterde signaalverwerkingsmogelijkheden. Deze telefoons kunnen op locatie of thuis worden aangesloten. Ze bieden een “hot-desking” modus voor gedeelde kantoren. Smartphones en computers kunnen erop worden aangesloten om te profiteren van de uitzonderlijke luidsprekerfunctie.

Unified Communications zorgen voor continuïteit van hybride werk

Op kantoor werk je samen met collega’s en klanten. Thuis of op verplaatsing werk je samen via digitale tools en voer je ongestoord taken uit die veel focus vragen. Minstens even productief en efficiënt als vroeger, terwijl ook het gevoel van verbondenheid bij je bedrijf en je collega’s aanwezig blijft. Een communicatie-oplossing is “unified” als ze bereikbaarheid op elk apparaat en meer dan één vorm van communicatie mogelijk maakt én beschikbaar is voor alle medewerkers. De ESSEC GROUP helpt organisaties om over te schakelen naar Unified Communications en zodoende de communicatie uniform te houden. 

CPaaS en IoT: Verbeter de prestaties van bedrijfsteams in realtime

Verbonden objecten en onderling verbonden bedrijfsprocessen produceren informatie die uw teams een concurrentievoordeel oplevert, op voorwaarde dat deze gegevens in realtime in hun bedrijfsapplicaties worden geïntegreerd. Netwerkinfrastructuren en connectoren verbinden het Internet of Things (IoT) veilig en automatisch met bedrijfsapplicaties.

Het  Communication Platform as a Service (CPaaS) biedt een compleet ontwikkelkader voor het verzamelen van meldingen, het analyseren ervan en het in realtime distribueren naar medewerkers en hun bedrijfsapplicaties.

Uw voordelen

Dit is waarom klanten voor de Essec Group kiezen

Versnel uw digitale transformatie met cloud- of hybride communicatie die zich aanpast aan uw bedrijfsvereisten.

Verbeter de klantervaring en de communicatie tussen alle bedrijfsafdelingen. 

Garandeer de continuïteit van de communicatie tussen alle medewerkers op locatie, tijdens het reizen of tijdens het thuiswerken. 

Pas uw communicatie aan aan uw bedrijfsbehoeften dankzij de openheid van onze oplossingen voor ontwikkelaars en bedrijfsapplicaties.

‘JA’ – Essec heeft oplossingen voor

Manufacturing
& Services

Public
Sector

Education

Hospitality