Internet of Things (IoT)

Creëer een veilige, efficiënte, verbonden omgeving met IoT-gebaseerde bedrijfsprocessen.

Miljarden verbonden apparaten zijn met elkaar verbonden zonder enige vertraging. Deze apparaten veranderen ons leven, de wereld waarin we leven en de manier waarop we zaken doen. IoT creëert een basis voor verbeterde klantervaringen en geoptimaliseerde digitale bedrijfsprocessen.
Essec Group biedt een oplossing die apparaten efficiënt en veilig verbinden met elkaar en tegelijkertijd het netwerk beschermt. Met onze oplossingen kunt u een groeiend aantal objecten op een slimme, veilige en geoptimaliseerde manier verbinden om innovatieve diensten te leveren en bedrijfsprocessen te automatiseren.

Voortdurende monitoring

Het netwerk controleert het gedrag van de apparaten om ervoor te zorgen dat de apparaten en toepassingen naar wens functioneren. Elk geautoriseerd object wordt opgeslagen in een inventaris. Hierdoor weet de IT-afdeling precies en onmiddellijk hoeveel apparaten er op het netwerk zijn aangesloten. Het is belangrijk om een aangesloten netwerkobject voortdurend te monitoren, zodat onmiddellijk actie kan worden ondernomen als er sprake is van afwijkend gedrag.

Bij ongebruikelijke activiteit kan een defect apparaat door het netwerk worden losgekoppeld en kan een melding naar de netwerkbeheerder worden gestuurd, of kan de bestemming van de speciale container worden gewijzigd om verdere verificatie mogelijk te maken.

‘JA’ – Essec heeft oplossingen voor

Manufacturing
& Services

Public
sector

Education

Hospitality