Internet of Things (IoT)

Bouw een veilige, efficiënte en verbonden omgeving met IoT-gebaseerde bedrijfsprocessen.

In deze moderne tijd zijn er miljarden apparaten met elkaar verbonden die een enorme impact hebben op ons dagelijks leven, onze wereld en de manier waarop we zakendoen. IoT legt de basis voor betere klantervaringen en geoptimaliseerde digitale bedrijfsprocessen.
Essec Group biedt een geavanceerde oplossing voor het veilig en efficiënt verbinden van apparaten, terwijl het netwerk te allen tijde beschermd blijft.
Met onze oplossingen kunt u moeiteloos een groeiend aantal objecten met elkaar verbinden op een slimme, veilige en geoptimaliseerde wijze. Op deze manier kunt u innovatieve diensten leveren en uw bedrijfsprocessen automatiseren.

Voortdurende monitoring

– Elk geautoriseerd object wordt nauwkeurig bijgehouden in een inventaris.

– Onmiddellijk inzicht in het aantal aangesloten apparaten voor de IT-afdeling.

– Continue monitoring helpt direct actie te ondernemen bij afwijkend gedrag.

– Defecte apparaten worden automatisch losgekoppeld en er wordt een melding gestuurd naar de netwerkbeheerder.

Meer weten

Directe Detectie en Respons

Om ervoor te zorgen dat zowel de apparaten als de toepassingen naar behoren functioneren, houdt het netwerk voortdurend toezicht op hun gedrag. Elk geautoriseerd object wordt nauwkeurig opgeslagen in een inventaris, waardoor de IT-afdeling direct en nauwkeurig kan zien hoeveel apparaten er op het netwerk zijn aangesloten. Het is belangrijk om de aangesloten netwerkobjecten voortdurend te monitoren, zodat er onmiddellijk actie kan worden ondernomen bij afwijkend gedrag.

Bij ongebruikelijke activiteiten kan het netwerk automatisch een defect apparaat loskoppelen en een melding sturen naar de netwerkbeheerder. Daarnaast kan de bestemming van het betreffende apparaat worden gewijzigd naar een speciale container, zodat verdere verificatie mogelijk is.

‘JA’ – Essec heeft oplossingen voor

Wifi

Security

Dataswitchen

Video
Surveillance