Security  

Krachtige beveiliging voor Cloud, Communicatie en IT-netwerk

Beveiliging staat centraal in onze aanpak, waardoor digitale interacties betrouwbaar zijn en voldoen aan de regelgeving binnen elke industrie. Moderne organisaties hebben een veilige infrastructuur nodig die alle aspecten van hun bedrijf ondersteunt.

– Veilige IoT-connectiviteit

– Beleidsbeheer voor gebruikers en apparaten


– Communicatie, samenwerking en workflow automatisering


– Work-From-Home oplossingen met behulp van cyberbeveiliging

Meer weten

Uw gegevensbeveiliging is uw belangrijkste sterkte

Met het groeiende aantal verbonden apparaten is het Internet of Things overal aanwezig in onze digitale omgeving.

De afgelopen jaren zijn de sectoren financiën en verzekeringen, gezondheidszorg en onderwijs geïdentificeerd als de belangrijkste doelwitsectoren van cybercriminelen. Daarom is cybersecurity nog nooit zo belangrijk geweest in de strategische plannen van bedrijven, aangezien de schade door cyberaanvallen aanzienlijk kan zijn.

Het opbouwen van een veilige netwerkomgeving in het digitale tijdperk om gegevens te beschermen is een must. Essec Group verzekert dat onze oplossingen zijn beveiligd met een veelzijdige aanpak, waarbij elke laag van het IT-netwerk wordt beschermd.

Of u nu kiest voor een risico gebaseerd beveiligingsplan of wilt voldoen aan de vier pijlers “Vertrouwelijkheid, Integriteit, Beschikbaarheid en Onweerlegbaarheid”, wij zorgen ervoor dat uw oplossingen zijn ontwikkeld met beveiliging in het achterhoofd.

‘JA’ – Essec heeft oplossingen voor u

Wifi

Dataswitchen

Internet Of
Things

Video
Surveillance