Security  

Beveiliging voor cloud, communicatie en netwerk

De Essec Group-benadering van beveiliging zorgt ervoor dat digitale interacties betrouwbaar zijn en voldoen aan de regelgeving per industrie.

Organisaties hebben een veilige infrastructuur nodig die alle aspecten van hun bedrijf ondersteunt, waaronder veilige IoT-connectiviteit, beleidsbeheer voor gebruikers en apparaten, toepassingen zoals communicatie, samenwerking en workflowautomatisering.

Bovenop de beveiligingsbehoeften moeten bedrijven en diensten nu het hoofd bieden aan een snelle verschuiving van werken op locatie naar werken op afstand. De behoefte aan Work-From-Home oplossingen neemt dramatisch toe wanneer men geconfronteerd wordt met een gezondheids- of klimaatcrisis, bedreigingen voor de openbare veiligheid, wat een nieuwe aanpak van cyberbeveiliging vereist.

Bouw sterke fundamenten voor een veilige omgeving

Met het voortdurend toenemende aantal aangesloten apparaten is het Internet of Things (link pagina) alomtegenwoordig in onze digitale omgeving. In de afgelopen jaren zijn financiën en verzekeringen, gezondheidszorg en onderwijs geïdentificeerd als de meest doelwitsectoren van cybercriminele activiteiten. Bijgevolg is cyberbeveiliging nog nooit zo cruciaal geweest in de strategische plannen van bedrijven, aangezien de schade van cyberaanvallen aanzienlijk kan zijn.

Het bouwen van een veilige digitale netwerkomgeving om gegevens te beschermen is een must. Essec Group garandeert dat zijn oplossingen worden beveiligd met een veelzijdige aanpak, waarbij elke laag van het netwerk wordt beveiligd. Of u nu gaat voor een risicogebaseerd beveiligingsplan of u wilt voldoen aan de 4 pijlers “Vertrouwelijkheid, Integriteit, Beschikbaarheid en Onweerlegbaarheid”, zorg ervoor dat uw oplossingen zijn gebouwd met beveiliging in het achterhoofd. 

‘JA’ – Essec heeft oplossingen voor:

Manufacturing
& Services

Public
sector

Education

Hospitality