SIP // multimedia handset

Aansluting bovenaan? Of liever onderaan?
U kiest.

Wist u dat in meer dan 65% van de gevallen de handset ondersteboven hangt voor de patiënt? Hierdoor zijn de knoppen vaak moeilijk leesbaar. Dit ongemak is verleden tijd met iCall.

De kabel van de iCall handset kan zowel aan de boven- als onderzijde worden aangesloten door het technisch personeel.

Dankzij de iCall SIP-spraakkamerunits in combinatie met de multimediahandset, weet u altijd snel wat er aan de hand is. Bij een verpleegoproep kunt u meteen antwoorden en efficiënt reageren. Ook de patiënt voelt zich meteen gerustgesteld.

Multicasting is mogelijk binnen verschillende programmeerbare groepen via de iCall SIP-spraakunits.

Alles op een rijtje

icoon_telefoon

Geïntegreerde telefoon

De multimediahandset gedraagt zich als een IP-telefoon op het telefoonsysteem. Naast interne telefoongesprekken zijn (mits toestemming) ook in- en uitgaande telefoongesprekken mogelijk met behulp van het geïntegreerde toetsenbord.

icoon_muziek

Music maestro!

Internetradio met acht verschillende kanalen die per handset programmeerbaar zijn. Met individuele volumeregeling. Uiteraard primeert elke verpleegoproep op de radiofunctie.

icoon_televisie

Televisie

De handset kan worden aangesloten op de meest gangbare IP-televisies. De bediening, zoals het aan- en uitzetten van de tv en het wijzigen van kanaal en volume, gebeurt met TCP/IP.

icoon_licht

Lichtbesturing

Mogelijkheid tot beheer van twee verschillende lichtbronnen in de kamer met behulp van een aparte relaisunit.

icoon_zonnewering

Sturing zonnewering

Een specifieke omhoog/omlaag-toets om de jaloezieën van de ramen te bedienen, met behulp van een aparte relaiseenheid.

icoon_oproep

Gedifferentieerde oproep

Servicetoets voor elke andere behoefte waarbij het verplegend personeel niet hoeft langs te komen. Zoals het bestellen van water of koffie, of het oproepen van schoonmaakpersoneel. U bepaalt zelf welke types toepassingen u wil activeren.

“Oeps, de kabel is los!”

Dankzij het magnetisch contact kan de kabel in elke richting worden losgekoppeld zonder de kabel of wandunit te beschadigen. Bij het uittrekken van de kabel gaat automatisch een alarm af.

‘JA’ – Essec heeft oplossingen voor u

Telefonie &
mobiele
communicatie

Personen-
alarmering

Notificatie
alarmering

iCall
Verpleegoproep