Wifi 

De ultieme combinatie van efficiënte en veilige wifi

De toekomst bestaat uit draadloze connectiviteit. Efficiëntie en veiligheid komen samen in een snelle en moeiteloze wifi-ervaring. Communicatie in het digitale tijdperk.
Essec Group loopt voorop in de revolutie, met geavanceerde Wi-Fi 6- en zelfs Wi-Fi 6E-technologieën die zijn gebouwd en ontworpen met een innovatieve gedistribueerde intelligentiearchitectuur.
Zo kunt u slimmer, veerkrachtiger en minder veeleisend netwerken configureren en implementeren.
Meer weten

De oplossing

Wat betekent zeer efficiënte Wi-Fi voor uw bedrijf?

Of u nu kiest voor stand-alone clusters of een volledig beheerd netwerk, alle OmniAccess Stellar access points kunnen gemakkelijk worden ingezet. Bovendien kan het volledige netwerk, inclusief apparatuur, gebruikers, apparaten en toepassingen, eenvoudig worden beheerd via een uniform beheerplatform. Dit alles kan worden bewaakt vanuit één enkel venster, zowel ter plaatse als in de Cloud.

– Snelle en eenvoudige implementatie
– Moeiteloos beheer
– Minder onderbrekingen
– Verbind u tot 40% sneller
– Maximale flexibiliteit en schaalbaarheid

De OmniAccess Stellar WLAN biedt uitstekende prestaties, beschikbaarheid, veerkracht en schaalbaarheid. Het maakt gebruik van een slimme Wi-Fi-oplossing op basis van een innovatieve gedistribueerde architectuur, zonder de noodzaak van een centrale controller. Hierdoor kunt u rekenen op de allerbeste prestaties en wordt een optimale gebruikerservaring gegarandeerd.

De Wi-Fi-oplossing van OmniAccess Stellar is ontworpen om te voldoen aan de groeiende eisen van moderne bedrijven en zorgt ervoor dat uw draadloze netwerk altijd betrouwbaar en responsief is.

‘JA’ ik wil weten wat Essec voor mij kan betekenen

‘JA’ – Essec heeft oplossingen voor

Security

Dataswitchen

Internet Of
Things

Video
Surveillance