Wifi 

Uiterst efficiënte en veilige Wi-Fi

Snel, eenvoudig en veilig mobiele en IoT-connectiviteit bieden. Nu en in de toekomst.
De wifi-oplossingen van Essec Group op basis van Wi-Fi 5- en Wi-Fi 6-technologieën is gebouwd en ontworpen met behulp van een innovatieve gedistribueerde intelligentiearchitectuur om het Wi-Fi-netwerk slimmer, veerkrachtiger en minder veeleisend te maken bij het configureren en implementeren.

De oplossing

Wat betekent zeer efficiënte Wi-Fi voor uw bedrijf?

Snelle, eenvoudige uitrol. Moeiteloos beheer. De OmniAccess Stellar WLAN wifi-oplossing ondersteunt flexibele en snelle implementatiemodellen die zich aanpassen aan de behoeften van elke klant. Alle OmniAccess Stellar access points kunnen worden ingezet als stand-alone clusters of in een volledig beheerd netwerk. Het volledige netwerk, van apparatuur tot gebruikers, evenals apparaten en toepassingen, kan eenvoudig worden beheerd vanuit een echt uniform beheerplatform en worden bewaakt vanuit één enkel venster, ter plaatse of in de cloud.

Uitstekende prestaties, beschikbaarheid, veerkracht en schaalbaarheid. OmniAccess Stellar WLAN is een slimme Wi-Fi-oplossing op basis van een innovatieve gedistribueerde architectuur, zonder centrale controller. Het biedt de allerbeste prestaties zorgt voor een optimale gebruikerservaring.

‘JA’ – Essec heeft oplossingen voor

OmniAccess Stellaire Wi-Fi voor EDUCATION

Blended learning en 1:1 leerprogramma’s stellen studenten in staat om overal en altijd te leren. Met een mix van traditionele klassikale technieken en gepersonaliseerd, digitaal onderwijs gaat er een nieuwe wereld open van onderwijs dat veel meer is afgestemd op de individuele behoeften van leerlingen.

OmniAccess Stellaire Wi-Fi voor PUBLIC SECTOR

Betrouwbare, veilige en goed presterende Wi-Fi komt steeds hoger op de agenda van organisaties in de publieke sector. Overheidsinstellingen moeten de connectiviteit en mobiliteit leveren die ambtenaren nodig hebben, evenals de end-to-end, zorgeloze ervaring die burgers verwachten.

OmniAccess Stellaire Wi-Fi voor HEALTHCARE

Superieure Wi-Fi-prestaties kunnen helpen bij het leveren van de beste klinische praktijken van vandaag de dag, voldoen aan de moderne verwachtingen en uiteindelijk de zorgtrajecten en resultaten van patiënten verbeteren.

OmniAccess Stellaire Wi-Fi voor HOSPITALITY

Wi-Fi voor gasten, mobiele apps voor klanten en streamingdiensten voor gasten zijn toonaangevende hospitality tech-upgrades. Dat is waarom betrouwbare, veilige en snelle Wi-Fi bovenaan de agenda van hospitality organisaties komt te staan.

OmniAccess Stellaire Wi-Fi voor TRANSPORT

Draadloze connectiviteit speelt een grote rol bij het verbeteren van de ervaring van reizigers. Aanbieders van vervoer moeten de connectiviteit en mobiliteit leveren die hun personeel nodig heeft, evenals de end-to-end, zorgeloze ervaring die klanten en reizigers verwachten.