Apple Authorised Reseller  

Essec is uw officiële Apple Authorized Reseller & Apple Lease dienstverlener 

Kies voor Essec als uw Apple partner. Met onze combinatie van kennis en jarenlange ervaring denken wij graag met u mee over de beste Apple opstelling voor uw bedrijf.
Het moderniseren van de werkvloer was nog nooit zo simpel. Wij voorzien alle type bedrijven, groot of klein, met de nodige tools om hun werkvloer te moderniseren en het personeel te voorzien van de nodige hardware om zo samen te groeien. In een wereld die steeds meer afhankelijk is van technologie, ondersteunt Essec bedrijven om te evolueren.

Eigen hersteldienst

Essec beschikt over een hypermoderne hersteldienst waar uw toestellen buiten garantie hersteld worden volgens de hoogste normen.

Toestel defect? U wordt dadelijk geholpen door ons Apple service team in onze shop te Paal-Beringen. Een onderdeel niet op voorraad, geen probleem.

Als trouwe klant kan u beschikken over een gratis vervangtoestel gedurende de herstelperiode. Defecte toestellen onder garantie sturen wij voor u naar Apple waar hun eigen hersteldienst toestellen onder garantie repareert.

Toegang tot alle hardware

Wij beschikken over het volledige gamma van Apple hardware gaande van iPhone toestellen tot het Macbook gamma.

Laat u begeleiden door gecertificeerde medewerkers.

Toegang tot alle services

Wij helpen u met het integreren van Apple hardware binnen uw bedrijf.

Van het opzetten van Apple Business Manager, DEP ( Device Enrollment Program ) account tot het in bulk aankopen van Apps voor uw onderneming ( VPP = Volume Purchase Program ), het opzetten van een MDM / EMM systeem, …

Essec heeft de kennis en mogelijkheden in huis om u de beste ondersteuning te bieden.

Technische ondersteuning

Essec beschikt over een eigen IT afdeling. Een team van 20 technische collega’s staan steeds met veel kennis voor u klaar tijdens de kantooruren.

Op zaterdag wordt er ( beperkte ) support geboden via onze Essec shops.

Apple Financial Services

Apple lease via Apple Financial Services Lease een Apple-werkplek voor minder dan € 2,20 per dag

Essec verzorgt hier voor u het volledig end tot end verhaal van het uitleveren van de toestellen tot de volledige configuratie.

Dankzij de hoge restwaarde op de toestellen na de leasingperiode betaald u een minimaal bedrag per maand.

Group Jansen zegt ‘JA’ tegen Essec

Voor Group Jansen voorziet Essec iPads op de werven voor werfopvolging,
met toegang tot werkdocumenten op locatie.

“Group Jansen gebruikt al ongeveer 5 jaar iPads voor projectleiders, werfleiders en projectmedewerkers op de werven. Alles samen zijn momenteel 100 iPads in gebruik, bij ongeveer één op zes medewerkers dus.”

‘JA’ – Essec heeft oplossingen voor

Manufacturing
& Services

Public
sector

Education

Hospitality