IT oplossingen nodig voor uw bedrijf?

ZEG MAAR ‘JA’
TEGEN ESSEC

Uw partner in IT oplossingen voor de toekomst

IT evolueert voortdurend en bedrijven hebben behoefte aan meer dan alleen geavanceerde netwerkoplossingen. Bij Essec staan we voor een complete ontzorging, waarbij we niet alleen krachtige en betrouwbare netwerken bieden, maar ook een scala aan andere IT oplossingen om uw bedrijfsactiviteiten te ondersteunen:
Betrouwbare firewall-implementaties om uw digitale activa te beschermen, de beste server en back-up oplossingen om uw gegevens te behouden en te beschermen, service- en onderhoudscontracten om ervoor te zorgen dat uw IT-infrastructuur probleemloos blijft draaien, naadloze integratie van Microsoft 365 om uw productiviteit te verhogen, video-surveillanceoplossingen om uw bedrijf te beveiligen, en nog veel meer.
Bij Essec streven we ernaar om uw IT-werklast te verminderen en de gebruikerservaring te verbeteren, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Onze benadering omvat het automatisch en veilig verbinden van mensen, processen, applicaties en objecten. En dit is slechts het begin. Ontdek het uitgebreide scala aan diensten dat we aanbieden en vertrouw op Essec voor al uw IT-behoeften.
Contacteer Essec Group voor op maat gemaakte IT oplossingen voor ieder bedrijf. Cybersecurity, microsoft 365, meeting room oplossingen

‘JA’ – Essec heeft een compleet aanbod

IT oplossingen

Wifi


Uiterst efficiënte en veilige Wi-Fi

Security


Beveiliging voor Cloud, communicatie en IT.

Network


Ontdek met de Essec Group de juiste switch voor uw bedrijf

Microsoft 365


Met krachtige apps zoals Word, SharePoint, Excel, PowerPoint en meer, kunnen uw medewerkers moeiteloos samenwerken, communiceren en productiever zijn, waar ze zich ook bevinden.

Video surveillance 


Een gestroomlijnd implementatieproces

IT
Experience
Center 


Een live experience van alle IT-oplossingen die Essec te bieden heeft? Maak vandaag nog een afspraak met een expert.