Mobile Device Management 

Heeft u nog controle over het aantal mobiele toestellen dat dagelijks inlogt op uw bedrijfsnetwerk

Ze vormen stuk voor stuk een potentiële bedreiging voor de veiligheid van uw organisatie. Ook het beheer van deze apparaten kan u voor complexe uitdagingen stellen.
Met mobile device management kan u alle mobiele toestellen binnen uw organisatie centraal configureren, beheren en beveiligen.
Essec Group biedt zowel Proximus AirWatch, Samsung Knox en Apple DEP aan als MDM-platform. Contacteer ons voor meer info over de mogelijkheden van Mobile Device Management.

Configuratie

Komt er een nieuwe medewerker in dienst? Met een MDM-systeem stelt u alle nieuwe toestellen snel en gelijktijdig naar wens in. Met één klik op de knop, zijn alle applicaties en software geïnstalleerd. 

Gaat er een medewerker uit dienst of wordt het toestel gestolen? Via de MDM-oplossing kan u het toestel blokkeren zodat men geen toegang meer heeft tot uw bedrijfsomgeving.

Beheer

Hebben bepaalde applicaties, prijslijsten of productfiches een update nodig? Ook dit kan eenvoudig aangestuurd worden vanuit het MDM-platform. De software voorkomt ook dat medewerkers zelf aan de toestellen kunnen sleutelen en (on)vrijwillig foutieve instellingen uitvoeren.

Beveiliging

Dankzij MDM blijven uw mobiele apparaten in topconditie. Stuur centraal securityupdates door en beperkt het downloaden van bepaalde apps of onveilige bestanden. Voorkom dat uw bedrijfsgegevens uitlekken en maak een aparte omgeving voor bedrijf en privé.

‘JA’ – Essec heeft oplossingen voor

Manufacturing
& Services

Public
sector

Education

Hospitality