Utility

Een volledige communicatie oplossing, op maat van uw bedrijf?

Onze wereld draait op, en daar bent u goed mee bekend.
Met de kracht en kennis van de hedendaagse communicatietechnologie helpt Essec Utility bedrijven performant en nog efficiënter te ondernemen.

Met onze expertise in communicatie bieden wij passende technieken aan om uw bedrijfsprocessen te verbeteren. Ontdek welke oplossingen Essec u kan bieden.

– Walkie talkies: Robuuste en betrouwbare apparatuur voor directe communicatie tussen teams, zelfs op afgelegen locaties.

– Intercomsystemen: Geavanceerde intercomsystemen om naadloos te communiceren tussen verschillende afdelingen en faciliteiten.

– Mobile Device Management: Alle mobiele toestellen binnen uw organisatie centraal configureren, beheren en beveiligen.

Met deze oplossingen en nog zo veel meer streven we ernaar om de communicatie binnen uw Utility bedrijf zo vlot mogelijk te laten verlopen, zodat u kunt blijven voldoen aan de behoeften van uw klanten en een optimale service kunt bieden.

Versterk uw communicatie met Essec en ervaar de voordelen van onze oplossingen. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van een maatwerk oplossing? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw communicatiebehoeften kunnen vervullen.

Veolia Belux zegt ‘JA’ tegen Essec

Essec zorgt ervoor dat medewerkers efficiënt en veilig kunnen samenwerken op de Veolia Site in Genk. We voorzien hun van Walkie Talkies en een intercomsysteem. Op het dak installeerde we een gepersonaliseerde zender op maat die het signaal van de vergunningsvrije toestellen met wel 50% versterkt. Deze bezorgt hun maandelijks een fikse besparing!

“Wij bevelen Essec aan voor hun praktische oplossingen in een operationele omgeving. Vlotte communicatie is essentieel om een veilige werkomgeving te garanderen. Voor ons is veiligheid een topprioriteit. Daarom zijn wij ontzettend dankbaar dat Essec ons daarbij ondersteund met de juiste tools.”

Koen Van Roey, Site Manager Genk/Maasmechelen & Tienen, Veolia

Sinds maart 2022 is de integratie tussen Veolia Belux en SUEZ R&R Belgium een feit. Door hun kennis en expertise te bundelen, versnellen ze samen de ecologische transformatie en kunnen ze nog meer geïntegreerde en innovatieve oplossingen aan hun klanten aanbieden en implementeren.

‘JA’ – Essec heeft oplossingen voor u

Collaboration

IT Solutions

Devices

Radiocom