Utility

Zin om binnenkort ook meer (energie en) voordeel uit je telecom te halen?  

Uw en onze wereld draait op (en rond) nutsvoorzieningen. Daar kent u alles van. 
Met de kracht en kennis van de hedendaagse communicatietechnologie helpt Essec Utility bedrijven performant en nog efficiënter te ondernemen. Zin om meer (energie en) voordeel uit je telecom te halen? Ontdek welke oplossingen Essec u kan bieden…

Veolia Belux zegt ‘JA’ tegen Essec

Essec zorgt ervoor dat medewerkers efficiënt en veilig kunnen samenwerken op de Veolia Site in Genk. We voorzien hun van Walkie Talkies en een intercomsysteem. Op het dak installeerde we een gepersonaliseerde zender op maat die het signaal van de vergunningsvrije toestellen met wel 50% versterkt. Deze bezorgt hun maandelijks een fikse besparing!

“Wij bevelen Essec aan voor hun praktische oplossingen in een operationele omgeving. Vlotte communicatie is essentieel om een veilige werkomgeving te garanderen. Voor ons is veiligheid een topprioriteit. Daarom zijn wij ontzettend dankbaar dat Essec ons daarbij ondersteund met de juiste tools.”

Koen Van Roey, Site Manager Genk/Maasmechelen & Tienen, Veolia

Sinds maart 2022 is de integratie tussen Veolia Belux en SUEZ R&R Belgium een feit. Door hun kennis en expertise te bundelen, versnellen ze samen de ecologische transformatie en kunnen ze nog meer geïntegreerde en innovatieve oplossingen aan hun klanten aanbieden en implementeren.

‘JA’ – Essec heeft oplossingen voor u

Collaboration

Network

Devices

Radiocom