Efficiënte communicatie
& IT oplossingen nodig in uw organisatie?

ZEG MAAR ‘JA’
TEGEN ESSEC

Bekijk hier onze brochures

Transformeer uw stad, lokale of centrale overheidsinstantie of uw organisatie.

Zeg maar ‘JA’ tegen onze oplossingen voor de publieke sector.

Van papierwerk naar
slimme automatisering.

– Terugkerende verzoeken digitaal automatiseren
– Onthaal van burgers digitaal automatiseren
– Connectiviteit tussen apparaten en gebruikers
– Netwerkmonitoring vanuit één enkel venster, lokaal of in de Cloud
– Slim inzetten van Work-From-Home oplossingen


Op deze manier bespaart u kostbare tijd en middelen. Zelfs binnen een crisissituatie is digitale transformatie ondersteunend en efficiënt voor het werken op afstand.
Meer weten

Duurzame ontwikkeling door digitale netwerken

Digitale netwerken spelen een belangrijke rol bij de duurzame ontwikkeling van steden. Met de groeiende bevolking en de toename van mensen die telewerken, verandert de manier waarop we internet gebruiken. Steeds meer mensen hebben behoefte aan een betrouwbare internetverbinding, niet alleen in het stadscentrum, maar ook in woonwijken.

Om aan deze groeiende vraag naar connectiviteit te voldoen, hebben steden goed functionerende digitale netwerken nodig. Deze netwerken moeten gemakkelijk te beheren zijn en ervoor zorgen dat gebruikers en apparaten veilig met elkaar kunnen verbinden. Het is essentieel dat deze netwerken de behoeften van zowel inwoners als apparaten kunnen ondersteunen.

Steden kunnen zich duurzaam ontwikkelen en ervoor zorgen dat iedereen toegang heeft tot een betrouwbare internetverbinding, ongeacht waar ze wonen. Dit helpt niet alleen individuen om efficiënt te werken en te communiceren, maar bevordert ook de groei en welvaart van de stad als geheel. Ontdek welke oplossingen Essec u kan bieden.

Council of the European Union
zegt ‘JA’ tegen Essec

Essec paste haar betrouwbare iCall oproepsysteem aan op maat van de behoeften van de vergaderruimtes van de Raad van de Europese Unie. 

“Naast de flexibele aanpak en de betrokkenheid van hun verschillende teams om tot een op maat gemaakte oplossing te komen, waren wij zeer tevreden met het oog voor detail om voor 100% aan onze behoeften te voldoen. Dat is dé reden waarom de EU ‘JA’ zegt tegen Essec.”

Lluis Bronsoms, Head of the Audiovisual Sector in the Council of the European Union

‘JA’ – Essec Group heeft oplossingen voor u

Telefonie

IT Solutions

Devices

Proximus
Business