Efficiënte communicatie
oplossingen
nodig in uw organisatie?

ZEG MAAR ‘JA’
TEGEN ESSEC

Bent u een stad, een lokale of centrale overheidsinstantie of organisatie die wil transformeren?

Zeg maar ‘JA’ tegen onze oplossingen voor de publieke sector.
Digitale interacties zijn alomtegenwoordig in de publieke sector. Gemeenten kunnen zelfs terugkerende verzoeken en het onthaal van burgers digitaal automatiseren. De digitale transformatie ondersteunt efficiënt werken op afstand waardoor diensten zelfs in crisissituaties kunnen worden voortgezet. 
Digitale netwerken helpen steden om zich op een duurzame manier te ontwikkelen. Een groeiende bevolking en de grote toename van werken op afstand verschuiven de vraag naar bandbreedte, van stadscentra naar woonwijken. Steden zijn afhankelijk van digitale netwerken die goed functioneren, eenvoudig te beheren zijn en veilig zijn. Eveneens moeten ze voldoen aan de groeiende vraag naar connectiviteit van zowel gebruikers als apparaten.

Council of the European Union
zegt ‘JA’ tegen Essec

Essec paste haar betrouwbare iCall oproepsysteem aan op maat van de behoeften van de vergaderruimtes van de Raad van de Europese Unie. 

“Naast de flexibele aanpak en de betrokkenheid van hun verschillende teams om tot een op maat gemaakte oplossing te komen, waren wij zeer tevreden met het oog voor detail om voor 100% aan onze behoeften te voldoen. Dat is dé reden waarom de EU ‘JA’ zegt tegen Essec.”

Lluis Bronsoms, Head of the Audiovisual Sector in the Council of the European Union

‘JA’ – Essec Group heeft oplossingen voor u

Collaboration

Network

Devices