Valpreventie

nobi lamp

Waardig, gezond en gelukkig ouder worden.
Waar dat ook mag zijn.

Iedereen verdient het om waardig, gezond en gelukkig ouder te worden. Samen met zorgverleners wil Essec het recht op kwalitatieve ouderenzorg garanderen.

Niet altijd eenvoudig, gezien de wereldwijde vergrijzingscontext waarbij het geluk van steeds meer ouderen in handen ligt van steeds minder zorgverleners.

Live demo?

Bezoek ons Experience Center
iCall werkt samen met de valdetectiesensor van Vayyar

Vayyar Sensor

nobi smart lamp

Nobi Smart Lamps

De slimme lampen van Nobi ondersteunen zorgverleners aangezien het personeel van een serviceflat of woonzorgcentrum niet op elk moment van de dag kan waken over alle bewoners. Zeker ’s nachts wanneer er minder zorgverleners aanwezig zijn kan Nobi een grote meerwaarde betekenen. Hier helpt bijvoorbeeld het overzichtelijke dashboard waarop alle belangrijke informatie van alle bewoners is samengevat.

Technologie zal nooit zorgverleners kunnen vervangen. Maar technologie kan wel het werk van deze zorgverleners proactief ondersteunen door een 24/7 monitoring in te vullen. Gebruik makend van deze design lampen heb je immers een verbeterde bezetting.

Bovendien zorgt deze onzichtbare technologie voor garantie op welzijn met directe alarmering. Ten slotte verwittigd Nobi bij incidenten of situaties, die telkens met respect voor de privacy en GDPR zijn.

Gebruiksvriendelijke intuïtieve applicatie voor contacten

Andere valpreventie oplossingen

OPTISCAN

De unieke combinatie van infrarood- en draadloze technologie heeft zich inmiddels bewezen als betrouwbaar en flexibel signaleringssysteem om valincidenten te voorkomen. De Optiscan detecteert wanneer een bewoner aanstalten maakt het bed te verlaten. Vervolgens stuurt het een alarmsignaal door naar het verpleegoproepsysteem. Zo kan de verpleging meteen reageren en ongelukken vermijden.

BEDSCAN

Bescherm patiënten of bewoners op een humane manier tegen valincidenten. Het systeem herkent meerdere potentieel gevaarlijke situaties en kan per bewoner worden ingesteld. U bepaalt wanneer u verwittigd wil worden. De Bedscan wordt eenvoudig op het bed gemonteerd óf verwijderd dankzij de klem.

Andere slimme sensoren

iTrack

Akoestische
bewaking

Dwaaldetectie

iCall
Verpleegoproep