Valpreventie

Vayyar Care apparaat

De zorgassistent
die nooit slaapt

en elke val ziet

En dat is belangrijk want tot 70% van de rusthuisbewoners ervaart jaarlijks minstens één valincident. Het risico op vallen neemt zelfs aanzienlijk toe bij ouderen met cognitieve problemen, zoals dementie, waarbij maar liefst 66% van hen ten minste één keer per jaar valt.*

Vayyar Care biedt een innovatieve en betrouwbare oplossing voor dit ernstige probleem. Het systeem maakt gebruik van geavanceerde radartechnologie om valincidenten in real-time te detecteren, zonder dat bewoners draagbare apparaten hoeven te gebruiken. Dit maakt het een discrete en effectieve manier om de veiligheid van ouderen te waarborgen.

*BRON

Live demo?

Bezoek ons Experience Center
iCall werkt samen met de valpreventie sensor van Vayyar, Essec Group

Vayyar Sensor
als integratie met iCall

Andere valpreventie oplossingen

OPTISCAN

De unieke combinatie van infrarood- en draadloze technologie heeft zich inmiddels bewezen als betrouwbaar en flexibel signaleringssysteem om valincidenten te voorkomen. De Optiscan detecteert wanneer een bewoner aanstalten maakt het bed te verlaten. Vervolgens stuurt het een alarmsignaal door naar het verpleegoproepsysteem. Zo kan de verpleging meteen reageren en ongelukken vermijden.

BEDSCAN

Bescherm patiënten of bewoners op een humane manier tegen valincidenten. Het systeem herkent meerdere potentieel gevaarlijke situaties en kan per bewoner worden ingesteld. U bepaalt wanneer u verwittigd wil worden. De Bedscan wordt eenvoudig op het bed gemonteerd óf verwijderd dankzij de klem.

Andere slimme sensoren

iTrack

Akoestische
bewaking

Dwaaldetectie

iCall
Verpleegoproep