Transport

Uw klant vindt het vanzelfsprekend dat alles op wieltjes loopt
en wij ook!

Het vlotte verloop van de logistieke organisatie en technische ondersteuning van uw bedrijf start en eindigt met vlotte communicatie.

De locatie van uw transporteur, medewerker of goederen is slechts één van de vele aspecten waarbij onze slimme communicatie oplossingen van dienst kunnen zijn.

– Automatisering van bedrijfsprocessen
– Veilige IoT-connectiviteit
– Directe communicatie met chauffeurs, klanten, leveranciers,… enz.


Onze diensten gaan verder dan alleen communicatie binnen uw bedrijf. We streven er ook naar om uw communicatie met klanten en leveranciers te optimaliseren. Met onze geavanceerde technologieën kunt u moeiteloos gegevens delen, bestellingen plaatsen en de status van leveringen controleren, wat resulteert in een naadloze samenwerking met uw externe partners.

Vlotte communicatie is de sleutel tot het succes van uw logistieke organisatie. Daarom werken we voortdurend aan het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die u helpen om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen en uw klanten tevreden te stellen.

Kies voor Essec en ervaar zelf waarom de transportsector volmondig ‘JA’ zegt tegen onze communicatie oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen op weg naar succes!

‘JA’ – Essec Group heeft oplossingen voor u

Telefonie

IT Solutions

Devices

Radiocom