Construction

Bouw met Essec aan de toekomst!  

In een snel evoluerende digitale wereld is het essentieel voor uw onderneming om gebruik te maken van geavanceerde technologieën die uw werkprocessen efficiënter maken en uw ondernemerschap naar een hoger niveau tillen. Met onze geavanceerde oplossingen zorgen we ervoor dat u slimmer kunt werken in plaats van harder.

Digitale technologie helpt uw onderneming efficiënter te werken en ondernemen.
Essec staat klaar om klanten in de bouwsector te ondersteunen op diverse gebieden.

– iPad-apparaten voor op de werven en werfopvolging.

– Snelle en veilige toegang tot werkdocumenten op locatie met Cloud gebaseerde communicatie en apparatenbeheer.

– Radiocommunicatie toepasbaar tijdens bouwprojecten, evenementen en bij calamiteiten.

Meer weten
Wordt een visionaire bouwpartner en verleg de grenzen van de toekomst! Werk slimmer, niet harder, met onze geavanceerde oplossingen die efficiënte en ondernemerschap stimuleren.

Bent u benieuwd naar wat Essec specifiek voor uw onderneming kan betekenen? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Jansen Group zegt ‘JA’ tegen Essec

Voor de Jansen Group voorziet Essec onder andere iPads op de werven voor werfopvolging en met toegang tot werkdocumenten op locatie. Sinds kort maken ze gebruik van de leasing diensten. Ook voor hun flex income plan deden ze beroep op Essec.

“Vooral de persoonlijke aanpak van Essec vinden wij heel belangrijk. We merkten alles heel vlot verlopen is vanaf het allereerste contact. We waren op zoek naar de beste partner op vlak van communicatie materiaal. Dus kwamen we bij de oplossingen van de Essec Group uit. Zo kunnen onze mensen efficiënt hun werk doen en vooral het werk van de collega’s van IT wordt op deze manier vergemakkelijkt.”

Jana Willems, head of HR Jansen Group

‘JA’ – Essec heeft oplossingen voor u

Collaboration

IT Solutions

Devices

Radiocom