Slimme communicatie
& IT oplossingen nodig?

ZEG MAAR ‘JA’
TEGEN ESSEC

Bekijk hier onze brochures

Creëer een intelligente campus met slimme oplossingen.

Wij maken gepersonaliseerd leren, samenwerking en veilige, betrouwbare communicatie mogelijk

De afgelopen jaren hebben technologische ontwikkelingen invloed gehad op alle sectoren, en het onderwijs is hierop geen uitzondering.

In 2023 is het vanzelfsprekend dat uw onderwijsinstelling altijd bereikbaar is.


Als u nog steeds gebruik maakt van een traditionele communicatie oplossing, loopt u het risico belangrijke oproepen en berichten van ouders te missen. U weet misschien niet eens of u een oproep hebt gemist. Het kan zelfs gebeuren dat telefoontjes met potentiële belangrijke informatie die de werkdag van leraren en ondersteunend personeel kunnen beïnvloeden, aan uw aandacht ontsnappen.
Meer weten

Optimaliseer de bereikbaarheid van uw onderwijsorganisatie

Of het nu gaat om kleine scholen of grote scholengemeenschappen met meerdere bijgebouwen, wij helpen u bij het creëren van alle mogelijke communicatie oplossingen.

– Gepersonaliseerd leren
– Veilige en betrouwbare communicatie
– Stabiel netwerk
– Implementatie afstandsonderwijs
– Ringcentral integratie met Microsoft Teams

De bereikbaarheid van uw onderwijsorganisatie kan een grote impact hebben op de effectiviteit en professionaliteit ervan. Dankzij onze oplossingen kunt u een technologische omgeving ontwikkelen die leerlingen en leerkrachten actief betrekt en hen voorziet van gepersonaliseerde digitale leerervaringen.

Het fundament hiervoor is een betrouwbaar en veilig netwerk dat uw slimme campus ondersteunt en meegroeit met de veranderende behoeften van moderne studenten.

Van implementatie tot aan integratie

Essec Group heeft uitgebreide ervaring met communicatie- en netwerktechnologieën die digitale transformatie en succesvol lesgeven en leren mogelijk maken. We begeleiden onderwijsinstellingen bij de implementatie en integratie van deze technologieën.

Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies en ontdek hoe wij u kunnen helpen met communicatie oplossingen op maat.

‘JA’ – Essec Group heeft oplossingen voor u

Collaboration

IT Solutions

Devices

Proximus
Business