Slimme  communicatie
oplossingen
nodig?

ZEG MAAR ‘JA’
TEGEN ESSEC

Creëer een intelligente campus met oplossingen die gepersonaliseerd leren en veilige, betrouwbare communicatie en samenwerking mogelijk maken.

De technologische ontwikkelingen van de afgelopen jaren hebben invloed op alle verticals. Voor het onderwijs is dit niet anders. Zo is het anno 2022 bijvoorbeeld een vanzelfsprekendheid dat je onderwijsinstelling steeds bereikbaar is. Maak je nog gebruik van een traditionele communicatieoplossing? Dan weet je niet hoeveel oproepen en belangrijke boodschappen van ouders je hebt gemist. Of je überhaupt een telefoontje hebt gemist. Telefoontjes met mogelijk belangrijke informatie die van invloed kunnen zijn op de werkdag van leraren en het onderwijsondersteunend personeel.

Optimaliseer de bereikbaarheid van je onderwijsorganisatie

Van kleine tot grote scholengemeenschappen met meerdere dependances, creëer een intelligente campus met oplossingen die gepersonaliseerd leren en veilige, betrouwbare communicatie en samenwerking mogelijk maken.

De bereikbaarheid kan de effectiviteit en professionaliteit van jouw onderwijsorganisatie maken of kraken. Dankzij onze oplossingen ontwikkelt u een technologische omgeving die leerlingen en leerkrachten actief betrekt en gepersonaliseerde digitale leerervaringen biedt. Het begint met een betrouwbaar en veilig netwerk dat uw slimme campus en de veranderende behoeften van de moderne studenten ondersteunt.

Van implementatie tot aan adoptie

Essec helpt organisaties succesvol te zijn en heeft de ervaring die u nodig heeft met communicatie- en netwerktechnologieën die digitale transformatie en succesvol 21e-eeuws lesgeven en leren mogelijk maken.

‘JA’, Essec heeft oplossingen voor u

Collaboration

Network

Devices