Verhelderende communicatie
& IT oplossingen nodig?

ZEG MAAR ‘JA’
TEGEN ESSEC

Bekijk hier onze brochures

Verleg de grenzen van gastervaring en breng uw personeel en gasten op een veilige manier met elkaar in contact.

Het communicatiesysteem van uw hotel is niet langer beperkt tot wake-up calls en facturering op afstand. Het is de sleutel tot het onderscheiden van uw accommodatie, het verbeteren van de gastervaring, het verhogen van de productiviteit van uw werknemers en het stimuleren van uw bedrijfsresultaten.

Innovatieve hospitality communicatie

Van guest bring-your-own-device (BYOD) tot het optimaliseren en beheren van de workflow van uw personeel. Van high-touch oplossingen voor kleinere hotels tot geavanceerde communicatieopties voor restaurants en evenementen, de mogelijkheden voor hospitality-communicatiesystemen zijn grenzeloos. Ontdek een geheel nieuwe manier om uw gasten én uw personeel veilig en betekenisvol met elkaar te laten communiceren.

– Communicatie, samenwerking en workflow automatisering

– Diverse methoden om kantoor-, hotel- en datacenternetwerken te verbinden

– Netwerkmonitoring vanuit één enkel venster, lokaal of in de Cloud

Meer weten

Veiligheid, Mobiliteit en Unieke Ervaringen

Onze Hospitality oplossingen zijn speciaal ontworpen voor hotels, restaurants en evenementen zoals beurzen en festivals. Ze stellen u in staat om uw gasten veilige, mobiele en unieke ervaringen te bieden. Met onze efficiënte communicatie oplossingen kunt u uw team beter laten samenwerken en zich volledig richten op het bieden van uitstekende service aan uw gasten. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw gasten kunnen genieten van de allerbeste netwerkoplossingen.

Onze oplossingen maken automatische en veilige verbindingen en beheren alles in de Cloud. Op deze manier kunt u de kosten optimaliseren en de focus leggen op de kernactiviteiten van uw bedrijf. U krijgt ook waardevolle inzichten in servicegebruik om daarop uw aanbod voortdurend te verbeteren en kunt bouwen aan een succesvolle toekomst.

‘JA’ – Essec Group heeft oplossingen voor u

Collaboration

IT Solutions

Devices

Proximus
Business