Verhelderende communicatie oplossingen nodig?

ZEG MAAR ‘JA’
TEGEN ESSEC

Ontdek een nieuwe manier om uw gasten én uw personeel op een veilige en zinvolle manier met elkaar in contact te brengen

Het communicatiesysteem van uw hotel is meer dan alleen wake-up calls en langeafstandsfacturering. Het is een manier om uw accommodatie te onderscheiden van uw gastervaring, de productiviteit van werknemers en uw bedrijfsresultaten te verhogen. Van guest bring-your-own device (BYOD) tot optimalisatie en beheer van de workflow van het personeel en high-touch oplossingen voor kleinere hotels, de opties voor hospitality-communicatiesystemen zijn eindeloos. Ontdek een nieuwe manier om uw gasten én uw personeel op een veilige en zinvolle manier met elkaar in contact te brengen.
Onze hospitality oplossingen helpen hotels, restaurants en events (vb beurzen, festivals) hun gasten een ervaring te bieden die veilig, mobiel en uniek is. Wij leveren efficiënte communicatie oplossingen zodat uw team beter kan samenwerken en zich volledig kan richten op de gasten. En ook deze gasten voorzien we van de beste netwerk oplossingen.
Een uiterst veilig en solide netwerk zorgt voor hoogwaardige communicatie, mobiliteit, en kwaliteit van de dienstverlening en databeveiliging. Garandeer snelle Wi-Fi-connectiviteit voor alle apparaten voor zowel uw gasten als uw team.
Onze oplossingen verbinden en beheren alles automatisch en veilig in de cloud, zodat u de kosten kunt optimaliseren en zich kunt richten op de werking van uw bedrijf. 
Daarbovenop bieden ze ook inzichten in servicegebruik van onschatbare waarde om u te helpen uw aanbod voortdurend te verbeteren en zo aan uw toekomst te bouwen.

‘JA’ – Essec Group heeft oplossingen voor u

Collaboration

Network

Devices