Choose your
own device 

Choose your own device (CYOD) 

CYOD is een concept waarbij de werknemer zelf een toestel kan kiezen om te gebruiken voor onder andere zijn professionele doeleinden. Men heeft de keuze uit een gamma van toegelaten toestellen die voldoen aan de specifieke kenmerken en eisen van de werkgever.
Essec begeleidt organisaties bij de aankoop, de levering en de service van mobiele hardware. Inmiddels beschikken wij met het CYOD-concept over een aantal jaren ervaring en hebben we dit reeds bij diverse organisaties succesvol geïmplementeerd. Het is ons doel om uw bedrijf te ontzorgen zodat u zich volledig kan focussen op uw corebusiness.  

Aankoop

Het CYOD-webplatform (portaal) is volledig moduleerbaar naar uw wensen en noden. 

Dit platform stelt uw medewerkers in staat om hardware te kiezen en te bestellen uit een door u samengesteld assortiment, in een voor u aangepaste webwinkel. Het assortiment bevat mobiele toestellen en accessoires die u zelf kan uitkiezen. 

Uw medewerker maakt gebruik van een voucher waarmee hij/zij een toestel kan aankopen op het portaal. Het is ook mogelijk voor medewerkers om online een bijbetaling uit te voeren zodat men eventueel ook een duurder toestel kan aanschaffen. Enkel het opgebruikte gedeelte van de voucher wordt aan het bedrijf gefactureerd. 

Op deze website vindt u alvast ons gamma van Apple producten die u kan bekijken.

Levering

U bepaalt zelf welke afleverkeuzes uw medewerkers kunnen maken bij het plaatsen van een bestelling. Dit kan zowel op de verschillende bedrijfssites als bij hun thuis. Zo kunnen we bij een bestelling direct overgaan tot levering op het gekozen afleveradres. 

Beheer

Naast het aankoopportaal beschikken we ook over een HR/adminportaal. Hier krijg je als verantwoordelijke een overzicht van welke medewerker welk toestel besteld heeft en wanneer deze besteld zijn samen met het garantie document. We stellen hier een volledige opvolging ter beschikking. 

Service

Na de levering van uw hardware houdt het natuurlijk niet op. Met enige fierheid kunnen we melden dat Essec een eigen herstelcenter ter beschikking heeft. Toestellen worden met originele onderdelen hersteld zonder een externe partner in te schakelen. Hierdoor slagen we er in om toestellen binnen de 5 werkdagen terug op locatie af te leveren. 

‘JA’ – Essec heeft oplossingen voor

Manufacturing
& Services

Public
sector

Education

Hospitality