Hybride communicatie oplossingen voor uw bedrijf nodig?

ZEG MAAR ‘JA’
TEGEN ESSEC

Vandaag is stilstaan
meer dan ooit achteruitgaan.

De digitale 24/7 (r)evolutie dwingt bedrijven om mee te zijn met de tijd. Zowel intern als extern. Essec helpt u die transformatie op een slimme en kostenefficiënte manier succesvol in te zetten of uit te breiden met hybride communicatieoplossingen. Oplossingen waarmee u altijd en overal medewerkers, klanten of leveranciers vlot en veilig (mobiel) laat communiceren, samenwerken en in noodgevallen in real-time kan alarmeren.
Vertel ons wat u zoekt en wij adviseren u GRATIS met het vinden van een slimme communicatieoplossing op maat van uw behoefte.

‘JA’ – Essec heeft klanten
en oplossingen in elke sector

Retail

Krachtige en veilige communicatiemogelijkheden nodig om uw bedrijf te ondersteunen en te laten groeien? 

Transport

Uw klant vindt het vanzelfsprekend dat alles op wieltjes loopt… en wij ook!

Utility


Zin om binnenkort ook meer (energie en) voordeel uit je telecom te halen? 

Industry

Efficiëntie en veiligheid zijn topprioriteit in de industrie.  

Construction

Bouw met Essec aan de toekomst! 

Biostoom zegt ‘JA’ tegen Essec

Biostoom Beringen koos met de Essec Group voor dé juiste partner. Ze zetten erg in op digitalisering en automatisering en hebben via onze radio’s een zeer efficiënt communicatiemiddel waaronder de functie dodemansbeveiliging. Deze functie geeft extra veiligheid aan hun medewerkers die alleen werken op een industriële werkplek.

“Bij Essec zijn ze al niet meer verbaasd als we met een nieuwe vraag komen of met een nieuwe uitdaging. Iedere keer opnieuw heeft de Essec Group een juiste oplossing voor ons klaar.”

Stefan Geenen, Site Directeur Biostoom Beringen