Efficiënte
oplossingen
voor devices
nodig?

ZEG MAAR ‘JA’
TEGEN ESSEC

Stop onnodige administratieve rompslomp en bespaar tijd & geld.

Met het Essec online portaal kunnen uw medewerkers moeiteloos hun eigen smartphones, tablets of laptops aanschaffen. U bepaalt de richtlijnen en het budget, terwijl Essec alles regelt, van installatie en beveiliging tot levering en reparatie. Optimaliseer u cafetariaplan en verhoog het welzijn van u medewerkers. Essec werkt samen met alle loonsecretariaten. Kiest u voor Apple hardware? Dan heeft Essec een aantrekkelijk en transparant leaseplan. Betaal enkel wat u maandelijks nodig hebt. 

‘JA’ – Essec heeft een compleet aanbod oplossingen

Choose Your Own Device


CYOD is een concept waarbij de werknemer zelf een toestel kan kiezen om te gebruiken voor onder andere zijn professionele doeleinden

Cafetariaplan


Onderscheid je als aantrekkelijke werkgever

B2B Aankoop


Het uitrusten en moderniseren van uw werkvloer was nog nooit zo eenvoudig

B2B Leasing 


Stel uw ideale werkplek samen

Apple Authorised Reseller 


Uw officiële Apple Authorized Reseller & Apple Lease dienstverlener

Samsung Platinum Partner 


Mobiele toestellen van Samsung, op maat van uw organisatie

Mobile Device Management


Met mobile device management kan u alle mobiele toestellen binnen uw organisatie centraal configureren, beheren en beveiligen

SD Worx zegt ‘JA’ tegen Essec

SD Worx werkt flexibele verloningsplannen uit bij bedrijven. Binnen de markt wordt dit ook wel het cafetariaplan genoemd. Voor alles wat met communicatie te maken heeft, doen ze graag beroep op Essec als partner.

Essec is voor ons een all-in-one partner die voldoet aan al onze noden. Wanneer klanten ons advies vragen over een communicatiepartner dan zeggen wij heel graag: zeg maar ‘JA’ tegen Essec.”

Kathleen Veugelen, Senior Legal Consultant, SD Worx