UW COMMUNICATIE IN DE CLOUD
CLOUD SOLUTIONS 

Op afstand samenwerken.
Nu en voor iedereen.

Waar thuiswerken vroeger het exclusieve domein van kenniswerkers was, weten we door corona dat veel meer branches op afstand kunnen samenwerken. Gevolg? Het concept van één centrale werkplek is voorgoed voorbij.
Doeltreffend en aangenaam werken doe je nu waar het jou, je team en het bedrijf het best uitkomt. Er is echter één voorwaarde. U beschikt best over een steengoede communicatie- en samenwerkingsoplossing. En die hebben wij in de aanbieding.

Rainbow Office

Rainbow Office powered by RingCentral – alles-in-één UCaaS-oplossing

Laat uw bedrijf groeien met een complete, eenvoudig te beheren oplossing voor zakelijke communicatie in de cloud.

Je kent Alcatel-Lucent Enterprise misschien al van de solide netwerkapparatuur en de moderne telefonieoplossingen uit de cloud. Daar kan je eenvoudig belgroepen aanmaken per team, nieuwe medewerkers toevoegen of vaste en mobiele telefonie integreren. Maar ook ALE’s samenwerkingsoplossing, Rainbow wint snel aan terrein. Dit platform oogst veel lof voor onder meer de unieke combinatie van video én voice in één.

Een Compleet Platform

Rainbow Office by Alcatel-Lucent Enterprise – Een compleet Hybride en robuust communicatie- en samenwerkingsplatform. Een volledige managed service met eenvoudige integratie met andere diensten.

Doordat de oplossingen modulair zijn, sluiten ze altijd aan op je bedrijfsprocessen en de behoeftes van je medewerkers, leveranciers of klanten. En dat biedt mogelijkheden voor stapsgewijze groei. 

Laat je begeleiden door onze experten

Door meer hybride te gaan werken is de behoefte gegroeid aan een stevig fundament voor communicatie en samenwerking. De behoefte aan een platform dat voorzien is voor wisselende werktijden en -locaties van álle medewerkers.

Vaste werklocaties en werktijden hebben plaatsgemaakt voor een steeds wisselende aanwezigheid. De ene medewerker is op locatie bij een cliënt. Een andere geeft vanaf het hoofdkantoor instructies aan collega’s in het veld. Terwijl een derde telefoons beantwoordt van klanten of leveranciers vanuit de eigen keuken. Voor al deze situaties maken wij de communicatie mogelijk. Maar hoe bewaar je dan de sociale cohesie tussen al die collega’s onderling? Hoe blijf je veilig en integer werken?

De cloud als fundament van uw communicatie

De behoefte aan een solide en veelzijdig communicatie- en samenwerkingsplatform is groot. Gelukkig is de keuze aan platforms aan het groeien. Veel platforms zijn bovendien interoperabel. Zo kan je prima een telefoniecentrale uit de cloud combineren met een samenwerkingsplatform. Maar je kan nu ook voor één gecombineerd platform kiezen.

Bijvoorbeeld de applicatie Rainbow Office powered by RingCentral.
Dit is een alles-in-één UCaaS-oplossing die veilige communicatie biedt op elk apparaat. Deze integrale oplossing levert je organisatie en eindgebruikers extra inzicht, betrouwbaarheid en gemak.

Beveilig uw bedrijf met veilige communicatieoplossingen

Alle Rainbow producten worden ontwikkeld en getest in een sandboxomgeving voordat ze worden vrijgegeven en volgen strikt de GDPR- en ISO27001-normen.

Rainbow is ook HDS-gecertificeerd, wat betekent dat zorgverleners de toepassing veilig kunnen gebruiken, aangezien alle gegevens worden opgeslagen op servers die gevoelige gegevens zoals gezondheidsinformatie van patiënten kunnen beschermen.

‘JA’ – Essec Group heeft oplossingen voor

Manufacturing
& Services

Public
Sector

Education

Hospitality