Op afstand samenwerken: hoe onze UCaaS-oplossing het gemakkelijk­er maakt.

Met Ringcentral MVP kunt u op afstand vergaderingen houden met collega’s, samenwerken aan projecten en snel communiceren via chatfuncties en telefonie. Bovendien integreert Ringcentral MVP perfect met Microsoft Teams.

Vraag uw GRATIS demo aan

gebruikt door 1,500,000 personen wereldwijd

ringcentral

Een all-in-one UCaaS-oplossing om uw bedrijf te laten groeien met een compleet, eenvoudig te beheren platform voor zakelijke communicatie in de cloud.

 • Telefonie
 • Video
 • Chat
 • MS-teams integratie

Een compleet communicatie- en samenwerkings­platform

De behoefte aan op afstand samenwerken is de laatste jaren sterk toegenomen. Een Unified Communications as a Service (UCaaS) systeem kan een effectieve oplossing zijn voor op afstand samenwerken. UCaaS biedt een bundel van verschillende communicatiediensten, die allemaal op één centrale plek kunnen worden beheerd en gebruikt:

 • telefonie
 • videoconferenties
 • chat
 • MS-teams integratie

Een flexibele oplossing die zich aanpast
aan jouw workflow

De cloud als fundament voor jouw communicatie

De keuze aan solide en veelzijdige communicatie- en samenwerkingsplatformen is aan het groeien. Veel platformen zijn bovendien interoperabel. Zo kan je prima een telefoniecentrale uit de cloud combineren met een samenwerkingsplatform. Maar je kan nu ook voor één gecombineerd platform kiezen.

Ringcentral MVP is een alles-in-één UCaaS-oplossing die veilige communicatie biedt op elk apparaat. Deze integrale oplossing levert uw organisatie en eindgebruikers extra inzicht, betrouwbaarheid en gemak.

Veilige communicatie­oplossing

Alle Ringcentral MVP producten worden ontwikkeld en getest in een sandboxomgeving voordat ze worden vrijgegeven en volgen strikt de GDPR en ISO27001-normen.

Ringcentral MVP is ook HDS-gecertificeerd, wat betekent dat zorgverleners de toepassing veilig kunnen gebruiken, aangezien alle gegevens worden opgeslagen op servers die gevoelige gegevens zoals gezondheidsinformatie van patiënten kunnen beschermen.

Essec garandeert met Ringcentral MVP bovendien een uptime van 99,999%.

Flexibiliteit voor werknemers

Met een UCaaS-systeem kunnen collega’s vanaf elke locatie werken, wat kan leiden tot verbeterde werktevredenheid en productiviteit.

Én zonder zorgen, omdat het via de cloud wordt geleverd en is ontworpen om altijd beschikbaar te zijn. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over hardware uitval en heeft uw garantie op communicatie die niet onderbroken wordt op cruciale momenten.

Vraag uw GRATIS demo aan

Zeg maar ‘JA’ tegen cloud solutions op maat van uw onderneming

Ringcentral MVP is flexibel en kan gemakkelijk worden geschaald op basis van de behoeften van jouw organisatie. Doordat de oplossingen modulair zijn, sluiten ze altijd aan op je bedrijfsprocessen en de behoeftes van uw medewerkers, leveranciers of klanten. En dat biedt mogelijkheden voor stapsgewijze groei.

Het is ook betrouwbaar en kostenbesparend, omdat het via de cloud functioneert en u geen extra hardware of software hoeft aan te kopen om het systeem te onderhouden.

Zeg maar ‘JA’ tegen begeleiding door experts

Met Essec heeft u een partner waar service in de naam en het DNA zit. Zo heeft u boven op een garantie van 99,999% uptime, een garantie op snelle en correcte service die uw business verdient.

Bezorg uzelf niet langer hoofdpijn en laat u ontzorgen van A tot Z. Toch nog niet overtuigd? Dan helpen onze experts u graag verder met al uw vragen en ondersteunen ze u graag van A tot Z doorheen de cloud.

Demo aanvragen

Bent u er van overtuigd dat Ringcentral MVP iets voor u bedrijf kan zijn?
Contacteer onze experts voor meer informatie of vraag meteen uw demo aan

  Essec GROUP

  Hyundailaan 1,
  3980 Tessenderlo

  Vraagje? Bel ons op het nummer

  +32 11 450 450

  ‘JA’ Essec Group heeft de juiste oplossing voor uw sector.

  Manufacturing
  & Services

  Public
  sector

  Education

  Hospitality