Experience
Center
Enterprise

Maak kennis met de meest innovatieve
Enterprise oplossingen
 voor uw bedrijf

Praat met een
expert!

Afspraak maken

Ontdek de toekomst van efficiënte bedrijfssamenwerking 

Bij Essec presenteren we graag een geavanceerde Unified Communications as a Service (UCaaS)-oplossing, die de manier waarop bedrijven communiceren en samenwerken transformeert. 

Eenvoudige bedrijfssamenwerking, overal 

Met onze UCaaS-oplossing is het mogelijk om op afstand vergaderingen te organiseren, samen te werken aan projecten en snel te communiceren via chat en telefonie, ongeacht de locatie van je team. Bovendien is er een naadloze integratie met Microsoft Teams, waardoor de samenwerking nog efficiënter wordt. 

Toekomstgerichte Cloudcommunicatie 

De Cloud biedt de toekomst van bedrijfscommunicatie, en onze UCaaS-oplossing is ontworpen om je bedrijf deze voordelen te bieden. Het biedt veilige communicatie op elk apparaat en garandeert een betrouwbare uptime van 99,999%, wat betekent dat je altijd kunt vertrouwen op ononderbroken service, zelfs tijdens kritieke momenten. 

Ontdek de kracht van Cloud Solutions 

Wil je deze innovatieve cloudoplossing zelf ervaren? Maak vandaag nog een afspraak in ons Experience Center voor een live demonstratie. Samen zullen we de toekomst van jouw bedrijfssucces vormgeven, waarbij Cloud solutions een centrale rol spelen in jouw communicatie en samenwerking. 

‘JA’ – Essec heeft een breed scala
aan oplossingen

Proximus
Business

IT-solutions

Devices

Healthcare