Verhelderende IT oplossingen nodig?

ZEG MAAR ‘JA’
TEGEN ESSEC

Vereenvoudig IT-activiteiten met een autonoom netwerk 

Verlaag de IT-werklast, verbeter de gebruikerservaring en waarborg bedrijfsactiviteiten met een krachtig en betrouwbaar netwerk. De IT-infrastructuur is de afgelopen 20 jaar ontwikkeld tot een volledig geautomatiseerd systeem. IT-netwerken hebben echter nog een inhaalslag te maken. Het duurt slechts enkele minuten om een nieuwe applicatie te implementeren, maar het kan dagen of weken duren om het bedrijfsnetwerk handmatig te configureren, element voor element.
Dankzij onze netwerkoplossingen kunnen IT-leiders zich nu richten op de business in plaats van op het bouwen en beheren van hun infrastructuur. Essec vereenvoudigt de implementatie van het netwerk door mensen, processen, applicaties en objecten automatisch en veilig met elkaar te verbinden.

VZW De Kompanie zegt ‘JA’ tegen Essec

VZW De Kompanie was op zoek naar een oproepsysteem, parlofonie, interne communicatie én dit alles binnen één systeem. Daarom werd Essec hun partner voor al hun zorgcommunicatie.

“Wij zijn zeer tevreden met de hulp en expertise van Essec. Ze hebben heel goed nagedacht om een oplossing te vinden op maat van elk van onze bewoners waardoor dat wij binnen ons budget zijn kunnen blijven. Ook de flexibiliteit van de medewerkers van Essec is bijzonder gewaardeerd!”

Rita Vanderspiegel, VZW De Kompanie

‘JA’ – Essec heeft een compleet aanbod IT oplossingen

Wifi


Uiterst efficiënte en veilige Wi-Fi

Security


Beveiliging voor Cloud, communicatie en IT.

Dataswitchen


Ontdek met de Essec Group de juiste switch voor uw bedrijf

Internet of Things


Creëer een veilige, efficiënte, verbonden omgeving met IoT-gebaseerde bedrijfsprocessen

Video surveillance 


Een gestroomlijnd implementatieproces