Inspire Health&Care

26-27-28 april 2022 Flanders Expo Gent

Als fabrikant en leverancier van iCall, het meest flexibele verpleegoproepsysteem ter wereld, kunnen we natuurlijk niet ontbreken op het grootste zorgevent van Vlaanderen.
Bezoek stand 1205 en maak kennis met onze innovatieve communicatieoplossingen voor de zorg.

Nog geen toegangskaart? Klik op onderstaande knop en registreer u voor gratis toegang. We heten u van harte welkom op onze stand!

Stand 1205

Ontdek hoe onze nieuwe producten de communicatie tussen uw bewoners en personeel kunnen optimaliseren.

Kom meer te weten over onze innovatieve 3-in-1 iCall draadloze verpleegoproep, de nieuwe multimedia handset en ontdek onze slimme sensoren die maximale vrijheid en privacy bieden aan uw bewoners en tegelijk tijdbesparend zijn voor uw personeel.

iTrack 3-in-1 draadloze verpleegoproep

iTrack is het eerste draadloze verpleegoproepsysteem dat 3 functies combineert in 1 betrouwbare alarmzender.

Verpleegoproep

Locatiebepaling

Dwaaldetectie

Multimedia handset met omkeerbare kabel

Een andere innovatie is onze multimedia handset met een omkeerbare kabel. U kiest dus zelf of u de kabel boven- of onderaan aansluit. Zo hangt de handset nooit ondersteboven!

Daarnaast kan u in combinatie met onze SIP-unit eenvoudig een tweewegspraakcommunicatie opzetten tussen de patiënt en het personeel. Zo weet u snel de reden van de kameroproep.

Maak kennis met iCall

het meest flexibele verpleegoproepsysteem ter wereld

Kom kennis maken met iCall, de centrale motor van onze zorgcommunicatieplatform. iCall is het in eigen beheer ontwikkelt verpleegoproepsysteem dat volledige gebaseerd is op de open IP-standaard. Hierdoor is het uiterst flexibel en kan het haast in elke omgeving toegepast worden.

Meer weten over iCall?
We staan je graag te woord op de Health&Care beurs van dinsdag 26 tot en met donderdag 28 april 2022 in Flanders Expo Gent.